DOAR REAL MADRID?

3 minutes, 12 seconds

Pentru Atletico Madrid, pare aceeasi poveste fara sfarsit: mereu aproape, dar niciodata triumfatori in fata rivalilor de la Real Madrid. Cu toate ca Diego Simeone i-a scapat pe „plapumari” de complexul blanco in duelurile din Primera Division, in Champions League, Atleti a fost urmarita de un blestem de care nu s-a putut debarasa nicio clipa in intreaga sa existenta.

Astfel, los colchoneros au pierdut dramatic finalele din 2014 si 2016, iar intre cele doua rani, care inca mai supureaza, au fost eliminati in sferturi, in 2015, dupa un gol marcat de Chicharito Hernandez, cand Cholo se pregatea de prelungiri. Acum, dupa ce a dus-o pe Atletico la un nivel la care nici cei mai optimisti fani nu sperau, creatorul acestei echipe pare sa fie depasit de creatia sa, fiind incapabil sa o faca sa joace la valoarea recomandata de valorile din teren. Un vers din imnul lui Atletico spune ca fanii sunt prizonierii unui sentiment, insa, in acest an, cel putin, gruparea madrilena a ramas prizoniera aceluiasi joc scrasnit, neplacut ochiului, dar care a impresionat pana la un punct. De acum incolo, este nevoie de ceva mai mult pentru a putea trece de granzii Europei, Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen sau Juventus.

REAL MADRID, DIN NOU ÎN FINALĂ? BETFAIR ÎȚI OFERĂ O COTĂ DE SENZAȚIE PENTRU CALIFICAREA „GALACTICILOR” ÎN ULTIMUL ACT DE LA CARDIFF!

 

Atletico a dezamagit ca si exprimare de-a lungul sezonului nu doar in marile confruntari, ci si in duelurile cu liliputani gen Sporting Gijon, Eibar sau Granada, castigate doar dupa indelungi suferinte. Invinsa fara drept de apel in prima mansa a semifinalei Champions League de Real Madrid cu 3-0, trupa lui Simeone va incerca sa lase o impresie mai placuta la ultima partida europeana din istoria stadionului Vicente Calderon. Argentinianul a anuntat ca Atletico nu se va schimba pentru acest meci, numai ca asta nu inseamna neaparat o veste buna pentru suporterii rojiblancos. „Credem in noi si in armele noastre. Stim de ce suntem capabili si am incredere deplina in jucatorii mei. Ne vom apara bine si vom cauta sa ne cream sanse. Vom incerca ceva ce pare extrem de dificil, dar nu vom renunta pana la fluierul de final al arbitrului”, a declarat Simeone.

 

BETFAIR A PREGATIT O NOUA SURPRIZA PENTRU TOTI CLIENTII SAI! INTRA AICI SI VEZI DESPRE CE ESTE VORBA!

De partea cealalta, Realul incearca ceea ce nu a mai izbutit niciodata pana acum: sa ajunga in finala Champions League si, totodata, sa devina campioana a Spaniei. Zinedine Zidane a punctat, insa, la conferinta de presa de astazi unul din punctele forte ale „albilor”: „Istoria clubului nu este una care sa te intimideze. Din contra, ne pregateste pentru marile ocazii. Noi si suporterii nostri stim cat de mare este acest club, dar trebuie sa o mai demonstram o data. Atletico va incerca sa ne opreasca, acesta este jocul lor. Noi vom incerca sa facem ceea ce ne-a adus aici. Clubul iubeste sa fie in asemenea situatii. Fiecare meci este o finala si la fel este si cel de maine. Iar noi trebuie doar sa ne facem jocul nostru.”

 

CAND PARIEZI, PRIMESTI SI BONUS! INTRA PE BETFAIR SI PRINDE OFERTA SAPTAMANII!

 

„Galacticii” au zburdat in ultima etapa din Primera Division, 4-0 la Granada, intr-un meci in care artileria usoara si-a facut din nou treaba, iar maine este asteptata sa revina artileria grea, care a subjugat-o pe Atletico in tur.

(Photo credit should read PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP/Getty Images)

Echipe probabile:

Atletico: Oblak – Juanfran, Godín, Savić, Filipe Luís – Koke, Gabi, Saul Ñíguez, Ferreira Carrasco – Griezmann, Gameiro

Real Madrid: Keylor Navas – Nacho, Sergio Ramos, Varane, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modrić – Isco, Benzema, Cristiano Ronaldo.

 

PARIAZA CU WINMASTERS PENTRU A BENEFICIA DE O OFERTA EXCELENTA! INTRA AICI SI FRUCTIFICA O OCAZIE DE NERATAT!

Facebook Comments

There is 1 comment .

  1. Pingback: SENTIMENTUL UNUI SFARSIT SI AL UNUI NOU INCEPUT - Bogdan Socol

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: