MECIURILE INCEPUTULUI DE LUNA IN ANGLIA SI ITALIA

3 minutes, 39 seconds

Luna februarie a acestui an va debuta cu cateva meciuri care merita toata atentia, atat datorita faptului ca mizele sunt foarte mari in anumite dueluri, dar si pentru ca aceste dueluri promit si un spectacol pe cinste. Se anunta meciuri incinse in campionatele puternice ale Europei, iar in continuare ne vom concentra pe cele mai importante dueluri din Premier League si din Serie A, in acest weekend.

Etapa de Premier League debuteaza vineri

Nu se intampla foarte des ca o etapa de Premier League sa aiba startul vineri seara, de cele mai multe ori primul meci fiind programat sambata la ora 14:30. In acest weekend, etapa va fi deschisa de un duel 100% londonez cu Chelsea si Fulham in prim plan. Trupa de pe Stamford Bridge este obligata sa castige acest duel daca isi doreste sa pastreze sperantele vii in lupta pentru Top Four.

Etapa continua sambata cu liderul Arsenal deplasandu-se pe Goodison Park, iar tunarii nu au alta optiune decat victoria, ceea ce ar insemna inca un pas inainte catre titlul de campioana dupa 19 ani de seceta. Everton, in schimb, vine dupa demiterea lui Frank Lampard si ramane de vazut ce impact va avea aceasta decizie.
Tot sambata vom vedea la treaba si alti granzi din Premier League precum Manchester United sau Liverpool. United primeste vizita lui Crystal Palace, iar fanii „diavolilor” spera ca forma buna a echipei sa continue si, de ce nu, sa lupte chiar pentru locul doi in fata rivalilor locali de la City.
Liverpool merge pe terenul lui Wolves, iar cele trei puncte sunt absolut necesare pentru a mai spera la o pozitie in Top Four, chiar si asa destul de greu de atins. Cormoranii nu au bifat decat o singura victorie in 2023, iar aceea a fost chiar pe terenul lui Wolves in FA Cup, scor 1-0. Macinata de accidentari, trupa de pe Anfield se asteapta din nou la un un meci dificil din nou aici.
Etapa nu se putea incheia altfel decat cu un super duel din prima parte a clasamentului. Campioana en-titre, Manchester City, merge pe terenul lui Tottenham, echipa pe care a eliminat-o in ianuarie din FA Cup, dupa ce Spurs a condus cu 2-0 la pauza. Titlul pare tot mai departe pentru cetateni, cu cinci puncte in spatele lui Arsenal si cu un meci in plus disputat, insa cu siguranta Guardiola nu a abandonat lupta si are nevoie de un succes la Londra. In schimb, Tottenham se lupta pentru o pozitie de Champions League, dar situatia actuala nu este tocmai una roz pentru trupa lui Antonio Conte.

Serie A vine cu derby-ul inceputului de luna

Cea de-a 21-a etapa din Serie A va avea startul sambata, 4 februarie, odata cu meciul dintre Cremonense si Lecce, oaspetii venind pe terenul ultimei clasate pentru toate cele trei puncte. AS Roma primeste vizita lui Empoli, trupa lui Razvan Marin aflata intr-o forma foarte buna, fara esec in ultimele cinci jocuri de Serie A. Ziua va fi incheiata cu Sassuolo – Atalanta, un meci cu un potential bun pentru spectacol si multe goluri.
Duminica o vom vedea la treaba pe Napoli, lider absolut si detasat in Italia cu un avans de 13 puncte la inceputul returului. Napoletanii merg pe terenul celor de la Spezia, prima formatie de deasupra liniei retrogradarii. Exista o favorita certa si aici inclusiv la casele de pariuri. Nu uitati ca puteti paria chiar fara sa riscati banii vostri cu ajutorul unui bonus fara depunere de pe site-ul faradepunere.ro, acolo unde veti gasi toti operatorii de jocuri de noroc (pariuri, cazino etc.) din Romania care ofera bonusuri gratuite sub diferite forme.

Atractia principala a acestei etape din Serie A si chiar a intregului weekend de fotbal in Europa

este Il Derby della Madonnina dintre Inter si AC Milan. Gazdele se afla pe locul doi, fara sanse reale la titlu, lupta principala fiind pentru podium sau eventual Top 4, in cel mai rau caz. De cealalta parte, AC Milan este la doua puncte in spatele rivalei locale, insa ocupa abia locul cinci, asa ca un pas gresit poate conta destul de mult in lupta pentru un loc de Champions League.
Etapa va continua si luni, cand sunt programate alte trei partide. Juventus va incheia runda cu o deplasare pe terenul celor de Salernitana in incercarea de a-si linge ranile dupa penalizarea de 15 puncte care a dus echipa in a doua jumatate a clasamentului, pana pe pozitia a 13-a.
Facebook Comments

There are 2 comments .

  1. Buna ziua, m-am risipit in fata ecranului pentru a citi articolul dvs. despre meciurile de top din luna februarie a acestui an si trebuie sa recunosc ca sunt incantat de ceea ce voi vedea pe teren. Suna a fi o luna plina de actiune si de spectacol, iar duelurile din Premier League si Serie A promit sa fie incinse si pline de emotie. Sunt nerabdator sa urmaresc meciurile de vineri si sambata, mai ales derby-urile dintre Manchester City si Tottenham, dar si intalnirea dintre liderul Arsenal si Everton, care abia a fost atins de schimbarile recente din staff-ul tehnic. Sa speram ca vom avea parte de multe surprize placute si un fotbal de calitate. Felicitari pentru articolul dumneavoastra si astept cu nerabdare sa citesc si alte informatii interesante de la dvs. despre cele mai importante meciuri din Europa. Multumesc!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: