Despre mine

„Tu te-ai născut să fii comentator, aşa cum Messi s-a născut să fie fotbalist!” Asta mi-a spus-o cineva la Madrid acum câţiva ani înaintea unui Clasico, Real – Barca, care mă vedea pentru prima dată în viaţă şi care m-a recunoscut după voce …

Imaginaţi-vă un băiat de nici 14 ani care visează să devină comentator sportiv, iar peste niciun deceniu acest vis i se transformă în realitate. Acesta sunt eu, Bogdan Socol, iar în momentul de faţă am adunat aproape 2500 de meciuri de fotbal şi rugby.

Mulți dintre voi mă cunosc din comentariile de la Digi Sport sau din emisiunea Fotbal European. Mulţi dintre voi mă consideră cel mai bun sau cel mai pasional comentator tv din România, altora stilul meu nu place deloc şi pace! Însă, ştiu că felul meu de a relata sportul-rege nu a lăsat pe nimeni indiferent. De aceea, am decis să îmi materializez pasiunea pentru fotbal şi scris şi într-un blog personal unde să fie promovate adevăratele valori şi care să ofere jurnalism sportiv de calitate. După ce am publicat trei cărţi, „Jurnalul unui iubitor de fotbal”, „100 de fotbalişti legendari” (le puteţi comanda de aici), și Jurnalul Cupei Mondiale 2018 (o carte produsa de textele scrise pe blog si pe care o puteti comanda de aici), a patra, „100 de sportivi legendari”, este in lucru. Multe dintre poveştile din aceste volume le veţi regăsi şi pe acest blog.

În demersul meu, am parte şi de un sprijin necondiţionat din partea celui mai bun prieten al meu, Romeo Csato. El a realizat coperta primei mele cărţi şi tot el personalizează materialele speciale din fotbalul intern de pe BogdanSocol.ro prin desenele sale deosebite. Pentru comenzi personale, îl puteţi contacta pe Romeo aici. Iar din mai 2017, articolele premium din fotbalul internațional sunt ilustrate de desenele lui Roman Cenușă.

Totodată, sunt susţinut în acest proiect temerar şi de Casian Şoneriu, pe care eu îl consider micul Mozart al blogging-ului pentru precocitatea sa de a stăpâni atât de bine internetul. Casian se ocupă de felul în care arată site-ul meu şi pentru a lua legătura cu el în vederea unor colaborari, îl găsiţi aici.

Eu sunt Bogdan Socol şi îmi propun să vă ofer aici doar articole de calitate pe care să le citiţi oricând cu plăcere şi care să îi mulţumească pe toţi iubitorii fotbalului, indiferent de simpatiile lor. Pentru sugestii, comentarii sau contracte de publicitate, mă găsiţi aici: socol.bogdan@gmail.com

Facebook Comments
%d blogeri au apreciat: