Cele mai importante 8 tipuri (piețe) de pariuri care se pot plasa la o casă de pariuri

3 minutes, 27 seconds

Știți cum funcționează cele mai importante  tipuri (piețe) de pariuri? Vreți să aflați? Citiți cu atenție pentru a afla care sunt. Apoi, vă recomandăm să pariați profitând de un bonus Betano.

Câștigătorul meciului

Aceasta este cea mai des întâlnită piață în rândul celor care plasează pariuri sportive. Este foarte ușor de înțeles această piață. Există trei opțiuni pe care puteți paria: echipa 1, remiză și echipa 2. Dacă meciul se încheie așa cum ați pariat, câștigați pariurile. Dacă nu, le pierdeți.

Rezultat, prima repriză

Cunoscută și sub denumirea de Half-Time (HT), această piață este foarte similară cu cea anterioară. Cu toate acestea, știți dacă câștigați sau pierdeți un pariu când se termină prima repriză.

Șansă dublă

Dacă vă plac pariurile mai sigure, piața cu șanse duble poate fi interesantă pentru voi. Pe această piață există două moduri posibile de câștig. Vă puteți uni, de exemplu, victoria cu remiza. În acest caz, veți pierde pariul doar dacă echipa pe care pariați va pierde. Evident, cotele în acest caz sunt mai mici, precum și beneficiul potențial, deoarece riscul este mai mic.

Draw no Bet

Este un tip de pariu care oferă două rezultate posibile (victoria echipei A / B), dar care, în caz de egalitate, vă returnează investiția. Adică, dacă meciul se termină la egalitate, pariul este anulat.

Ambele echipe înscriu

Această piață este o piață foarte simplă. O veți găsiți ca „Cele două echipe vor înscrie?” Acest pariu presupune că ambele echipe vor înscrie cel puțin 1 gol sau nu. Adică, dacă pariați da, ambele echipe TREBUIE să înscrie. Dar dacă pariați că nu, doar una dintre echipe poate înscrie. O altă posibilitate este să nu se marcheze niciun gol în timpul meciului.

Mai mult sau mai puține goluri

A paria pe goluri înseamnă a spune dacă un meci va avea mai multe sau puține goluri. În astfel de pariuri, câștigătorul nu contează. Ceea ce contează este numărul de goluri înscrise în meci.

De asemenea, este posibil să se pariere pe goluri Over sau Under. Unde Over înseamnă mai mult și Under înseamnă mai puțin. Ceea ce se întâmplă este că există posibilitatea de a paria pe mai mult sau mai puțin de x.5 goluri. Asta înseamnă că, de exemplu, dacă pariați mai mult de 0,5 goluri, trebuie să se înscrie cel puțin 1 gol în meci. Dacă pariați pe mai mult de 1,5 goluri, trebuie să se înscrie cel puțin 2 goluri în meci și așa mai departe. Pe de altă parte, dacă pariați pe mai puțin de 0,5 gol, meciul trebuie să se încheie fără goluri. Sau, dacă pariați pe mai puțin de 1,5 goluri, meciul trebuie să se încheie cu 1 gol sau fără.

Rezultatul exact

În engleză se spune Correct Score și este un pariu foarte dificil de plasat. Pentru a câștiga este necesar să ghiciți cantitatea exactă de goluri ale celor două echipe. Acest tip de pariu are cote foarte mari (cu cât cota este mai mare, cu atât este mai puțin probabil evenimentul, prin urmare, cu atât premiul promis de casa de pariuri este mai mare).

Handicapuri

Obiectivul handicapurilor este de a oferi un avantaj sau dezavantaj uneia dintre echipe. Un pariu cu un Handicap -1 pentru o echipă înseamnă că această echipă începe meciul cu un gol dezavantaj. Adică, pentru a câștiga pariul, această echipă trebuie să câștige cu două sau mai multe goluri.

Dimpotrivă, un pariu cu un Handicap +1 pentru o echipă înseamnă că această echipă începe deja meciul cu un gol avantaj. Adică, pentru a pierde pariul această echipă trebuie să piardă cu două sau mai multe goluri.

Acestea au fost cele mai importante 8 piețe ale unei case de pariuri. Sperăm că acest articol vi s-a părut util și că informațiile oferite vă vor ajuta să faceți pariuri de succes. Mult noroc!

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: