Informații utile despre slotul Book of Ra

4 minutes, 34 seconds

Știm cu toții că aparatele de sloturi sunt destul de distractive. De fapt, cine intră într-un cazinou fizic sau online, caută aceste aparate datorită faptului că sunt distractive. Însă, există câteva jocuri care ies în evidență mai mult decât altele, iar acesta este cazul perfect al lui Book of Ra.

Pentru cei care nu știu, slotul Book of Ra este un slot creat de cei de la Novomatic. Tema sa este una dintre cele mai populare care există la acest tip de jocuri. Este vorba de Egiptul antic. În acest caz, vă puneți în pielea unui aventurier care caută comorile existente pe aceste meleaguri atât de îndepărtate.

În ceea ce privește simbolurile, acestea mențin valorile clasice ale cărților, de la 10 la As. Și printre simbolurile care diferă în acest joc, veți putea găsi arheologul, gândacii și diferite sarcofage cu referiri clare la mumii.

Designul jocului are de-a face cu cinci rânduri lungi cu trei lățime, ceea ce îl face un joc mai mult clasic. Puteți avea maximum nouă linii de plată, ceea ce îl face și mai interesant. Cu toate acestea, jocurile de sloturi Book of Ra sunt complet diferite, deoarece oferă distracție nelimitată. Și, deși este adevărat că versiunea inițială poate fi de bază pentru unii, jocul are și versiunea sa Book of Ra Deluxe. Aceasta are animații și sunete mai bune pentru o experiență de joc mai bună.

Obiectivul principal al acestui aparat este obținerea a minim trei simboluri și maxim cinci pentru a avea parte de bonusuri diferite. Desigur, acest lucru trebuie să fie de la stânga la dreapta și vor exista și alte simboluri care vă vor ajuta să vă îmbunățiți jocul. În acest caz, simbolul cărții, adică „Cartea Ra” funcționează ca un wild card, precum și ca scatter și pentru bonusuri. Dacă este vorba de wild card, puteți înlocui liniștiți orice alt simbol pentru a obține combinații câștigătoare mai bune. Dacă apar două sau mai multe simboluri, primiți un premiu de dispersie care crește în funcție de simbolurile obținute. Acesta se rezumă la x2 cu trei, x20 cu patru și x200 cu cinci. În sfârșit, pentru bonus, puteți alege un simbol la întâmplare într-o rundă de rotiri gratuite care pot fi de zece.

Cum puteți juca Book of Ra?

După cum am menționat deja, este foarte simplu, în afară de faptul că știți deja ce aveți de făcut pentru a obține multe dintre premii. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că, pentru a obține beneficii, trebuie să îl jucați mult timp. În această situație, cel mai bun sfat este să puteți descărca jocul Book of Ra de pe orice site sau să jucați o versiune a slotului Book of Ra gratuită. În acest fel, veți avea o idee mult mai clară despre acest aparat și puteți învinge cazinoul jucând cu un anumit nivel de experiență.

Când doriți să pariați pe bani reali, trebuie doar să mizați pe acel slot. Puteți stabili cât doriți să pariați la fiecare rotire. Pentru a face acest lucru, veți avea opțiunea de ajustare cu ajutorul butoanelor mai mult sau mai puțin care sunt pe ecran. Desigur, cu cât alegeți mai multe linii, cu atât aveți mai multe oportunități de a face combinații mai bune și de a obține mai multe runde de rotiri gratuite.

RTP și variații

Trebuie menționat că RTP-ul lui Book of Ra este de obicei mult sub standard. Asta înseamnă că, deși unele site-uri susțin că este peste 95%, multe altele îl plasează la puțin peste 92%. Este posibil ca la fiecare patru rotiri să câștigați ceva, deși în majoritatea cazurilor profiturile pot fi oarecum scăzute pentru mulți dintre cei care joacă.

Trucuri despre Book of Ra

Cel mai important truc pe care vi-l dau mulți experți este să pariați sume mici. În acest fel, aparatul poate oferi treptat premii. Dar cea mai importantă calitate este răbdarea, deoarece multe dintre aceste aparate sunt configurate astfel încât să puteți juca mult timp. După ce vă dați seama că jocul vă oferă mai multe premii, puteți paria puțin mai mult.

Iar un alt truc bun despre Book of Ra este să învățați să configurați bine liniile. Datorită acestui fapt, în funcție de cât de mari sunt pariurile voastre în momentul rotirilor, puteți câștiga sume mari de bani. Ar trebui să vă amintiți, de asemenea, că acest slot nu are un jackpot ca atare. Oferă doar premii mici și poate crește în funcție de strategia voastră. Desigur, dacă puteți exersa jucându-l gratuit pentru a vă îmbunătăți abilitățile, cu atât mai bine.

Acest joc, precum și multe altele de la Novomatic, cum este cazul Sizzling Hot, sunt disponibile gratuit la diverse cazinouri online. Desigur, puteți accesa și alte jocuri sloturi, cum ar fi Cleopatra (IGT) și Zeus (WMS). Așadar, nu pierdeți ocazia de a juca aceste sloturi pentru a vă distra. Succes!

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: