ECHIPELE DE VIS ALE LUI DANCIU-GOL

1 minutes, 35 seconds

Ionel Danciulescu a scris istorie in Derby de Romania, atat pentru Steaua, cat si pentru Dinamo. In rolul de atacant era nemilos in fata portilor adverse, fie ca imbraca tricoul alb-rosu sau cel ros-albastru, iar acum, din postura de oficial dinamovist continua sa traiasca cu aceeasi intensitate si pasiune pentru fotbal ceea ce noi am numit Clasicul Romaniei, cu toate ca, in momentul de fata, identitatea Stelei este cel putin ambigua.

 

Desen: Romeo Csato

CITESTE SI | OMUL-DERBY

Cum Danciu-gol a fost pentru scurt timp si antrenor, l-am invitat sa schiteze Dream Team-urile Eternului Derby, bazandu-se doar pe jucatorii alaturi de care a evoluat. Desi a avut posibilitatea de a se include si pe el in acest 11 ideal, el a refuzat din start aceasta idee.

 

 O MAI POATE BATE STEAUA PE DINAMO? BETFAIR ITI OFERA O COTA DE VIS PENTRU VICTORIA ROS-ALBASTRILOR! INTRA AICI SI NU RATA SUPEROFERTA WEEKEND-ULUI!

La Steaua, misiunea lui Danciulescu a parut mai usoara, poate si pentru ca in Ghencea a jucat numai trei ani, intre 1998 si 2001, perioada in care a inscris 54 de goluri in 129 de meciuri. Asadar, echipa de vis a Stelei in viziunea lui Ionel Danciulescu este:

Ritli – Reghecampf, Belodedici, Adrian Matei, Miu – Denis Serban, Iosif Rotariu, Militaru, Ilie Dumitrescu – Lacatus, Ciocoiu.

Mai multe batai de cap Danciu-gol a avut in creionarea Dream Team-ului dinamovist. Oarecum si firesc, pentru ca nu a vrut sa omita pe nimeni si a trebuit sa includa fotbalisti din mai multe perioade petrecute in Stefan cel Mare (1995-1997, 2002-2009 si 2010-2013). Cum a avut parteneri redutabili in atac, Danciulescu a ales si doua rezerve in ofensiva, Florin Bratu si Marius Niculae, pentru Claudiu Niculescu si Dorin Mateut. Asadar, iata cum arata 11-le ideal al lui Dinamo in viziunea lui Ionel Danciulescu:

Prunea – Contra, Tamas, Gica Popescu, Stefan Radu – Florentin Petre, Haldan, Lupu, Catalin Munteanu – Claudiu Niculescu (Marius Niculae), Mateut (Bratu).

Facebook Comments

There is 1 comment .

  1. Pingback: CRĂCIUNESCU: "VOI REGRETA TOATĂ VIAȚA CĂ L-AM ELIMINAT PE CĂMĂTARU!" - Bogdan Socol

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: