SCRISOAREA UNUI FAN PENTRU FILIPE TEIXEIRA

1 minutes, 19 seconds

Portughezul Filipe Teixeira a marcat golul sezonului in Liga 1 tocmai in ceea ce era anuntata drept ultima sa aparitie in tricoul lui FCSB. In ciuda varstei inaintate, de aproape 39 de ani, Teixeira este rugat, intr-o scrisoare emotionanta, trimisa de un mare admirator de-al sau, hunedoreanul Marius Ponta, ca reusita fabuloasa din meciul cu CFR Cluj sa nu reprezinte capatul de linie pentru el in fotbalul romanesc.

„Draga Filipe!

Te-am urmărit de la PSG când erai coleg cu Ronaldinho și de atunci ai rămas în inima mea! Chiar dacă sunt stelist, te-am admirat și când ai fost la Rapid București și ai incantat de fiecare data. Din multe puncte de vedere, te asemăn cu vitezistul nostru, Mișa Klein, la fel de inimos, tenace, creierul limpede de la mijlocul terenului!

Te rog, Filipe, nu părăsi scena fotbalului încă și mai rămâi la FCSB pentru încă un an, ca să demonstrezi celor mai tineri de la FCSB calitățile tale fotbalistice, caracterul tău frumos și modul cum știi sa dialogezi cu presa și cu toți cei din jur! Pentru ceea ce ai fost, pentru ceea ce ai aratat deja și pentru ceea ce poti sa mai demonstrezi, te rog sa mai ramai la FCSB și sa mai joci! Te apreciem și te iubim în egala măsură!

Cu drag,

Un mare admirator de-al tau!”

 

Textul a fost publicat la rugamintea lui Marius Ponta, un cititor fidel al blogului BogdanSocol.ro si cel care a contribuit si la scrierea articolului despre Misa Klein.

sursa foto: Mediafax

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: