EXPERIENTA DE NEUITAT A BERII DE CALITATE

2 minutes, 10 seconds
Când vine vorba de fotbal, nimic nu merge mai bine lângă decât o bere. Sau mai multe. Fie ca o bei sau le bei după ce incingi o miuta cu prietenii în cartier sau în timp ce trăiești la intensitate maxima un meci, berea este legata indisolubil de fotbal și de buna dispoziție. Indiferent dacă o bei simpla sau daca lângă ea, mai consumi semințe, alune, chips-uri sau covrigei, berea chiar este prietenul cel mai bun al fotbalului, dar mai ales al celor care îl iubesc. Și asa cum sunt meciuri memorabile, pe care le reținem pentru tot restul vieții, la fel, o experienta cu adevărat de neuitat este și pachetul de 8 beri speciale de la Beery.ro.

Poate nu as fi scris acest articol dacă nu as fi fost impresionat încă din momentul în care am primit cutia cadou, neștiind ce se află înăuntru. Pot spune ca am savurat fiecare bere de la desfacerea pachetului pana la ultima picătură din ultima sticla.
Fiecare sticla în parte este o experienta deosebita atât din punct de vedere al gustului și calității, cât și din punct de vedere vizual. Și ca să nu ți se para plictisitoare, fiecare bere, pe care nu o gasesti in magazinele de la noi, este diferita și ca forma și ca intensitate, având o poveste speciala în spate.
Pot spune ca am făcut un mic tur al Europei cu ajutorul celor opt sticle de bere, care m-au purtat din Belgia în Polonia și din Cehia în Rusia. Și chiar dacă nu ești fanul unui anumit tip de bere, cu siguranță, niciuna dintre cele opt blonde nu te va dezamăgi.
Fie ca preferi ceva mai cumpătat, cu 4,5% sau 4,9% alcool sau fără gluten, fie ca îți plac senzațiile tari, cu 7,5% sau 8% alcool, pachetul asta va fi pe gustul tău, garantat 100%.

Iar pentru a te bucura și mai mult de licoarea preferata, vei găsi în interiorul cutiei magice și un set de instrucțiuni absolut necesare pentru savurarea unei beri asa cum se cuvine.
Și asa cum și eu m-am bucurat din plin de acest cadou-surpriza, la fel cred ca o pot face și prietenii voștri. Pana la urma, cine nu se bucura atunci când primește o bere bună?

Asa ca nu mai stați pe gânduri și treceți la acțiune pentru ca, pana la următorul meci al echipei favorite, sa va umpleți frigiderul cu berile speciale de la Beery.ro.
Facebook Comments

There is 1 comment .

  1. Pingback: BOGDANSOCOL.RO SI BEERY TE PREMIAZA CU BERE LA FINALA UCL - Bogdan Socol

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: