PONTURILE ZILEI 5 OCTOMBRIE

1 minutes, 31 seconds

SUPERPONTURILE DE JOI

Calificarile pentru Cupa Mondiala din Europa si America de Sud tin capul de afis al acestui sfarsit de saptamana. Astfel, si ponturile zilei vin tot de aici.

Nici Azerbaidjan și nici Cehia nu mai au vreo șansă la locul secund. Însă, astăzi este in joc orgoliul oaspeților de a nu încheia grupa în urma azerilor, aflati in prezent pe poziția a treia, cu un punct mai mult. Cu toate că în tur a fost consemnata o remiza alba și că Cehia a luat doar un punct în ultimele trei etape, azi mizez pe un succes al nationalei lui Karel Jarolim, la o cota de 1,95 la NetBet.

Azerbaidjan – Cehia 2
Sanse de reusita: 3/5.
Status: Castigator.
Uruguay-ul nu a excelat in meciurile din deplasare in aceste preliminarii, dar astazi nationala lui Oscar Washington Tabarez este obligata sa invinga lanterna rosie, Venezuela, pentru a nu-si pune in pericol pozitia secunda din grupa sud-americana. Celestii s-au impus in ultima runda, pe terenul Paraguay-ului cu 2-1, dar acela a fost singurul triumf din deplasare din ultimii doi ani! Desi Venezuela vine dupa o remiza de senzatie pe terenul Argentinei, astazi nu cred ca va putea sa incurce si Uruguay-ul. Asadar, mizez pe triumful oaspetilor, cotat cu 1,68 la NetBet.
Venezuela – Uruguay 2
Sanse de reusita: 4/5.
Status: Necastigator.
Brazilia este deja calificata la Cupa Mondiala si astazi merge in Bolivia, la cea mai mare altitudine unde se joaca fotbal international! Bolivienii sunt neinvinsi acasa de doi ani si ma astept sa-si extinda invincibilitatea si in aceasta seara, tinand cont de faptul ca nationala auriverde nu mai are o miza concreta pentru care sa lupte. Astfel, merg pe o partida in care Bolivia sa nu piarda, cu o cota excelenta la NetBet.
Bolivia – Brazilia 1x
Sanse de reusita: 3/5.
Status: Castigator.

SI PONTURILE SUNT MESERIA MEA!

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: