A INCEPUT EDITIA A DOUA A CUPEI INTERCARTIERE

1 minutes, 19 seconds
A doua editie a Cupei Intercartiere Falemi Nana a început oficial cu două zile de competiţie in Parcul IOR si la Complex Pescariu.

48 de echipe, două terenuri, 700 de minute, un weekend de fotbal ca în copilărie.

6 contra 6, fără taxă de înscriere şi fără arbitru:  cele mai simple reguli pentru cel mai frumos fotbal. Pe lângă premiile în bani de peste 10.000 de euro puse la bătaie se vor oferi premii constând în echipamente Joma, bilete la meciuri importante din Liga 1 şi baxuri de bere şi vin de la Bergenbier şi Crama Liliac.

În urma competiţiei din weekend s-au calificat către finală 10 echipe.  
De pe terenul din IOR au mers mai departe: Racheta, Fairplay, Bodegarii, Ambrozie Cartel, FC Pantelimon, FC Toflea şi de pe terenul din Pescariu: Sfarma-Piatra, Pescariu Team, Laromet, A&A. Iulian Miu si Nana Falemi au, insa, un mesaj clar: la antrenament cu voi, baieti, daca vreti sa-i bateti pe Brazil, Good Time, Tinerii Titani si Fly Friends! Castigatorii din etapa intai au promis sa-si apere titlurile castigate, astfel ca misiunea nu este deloc usoara.
Pe o vreme bună si insorita, jucătorii au dat dovada de fair-play. Toate echipele inscrise in competitie s-au remarcat prin dragostea comuna pentru fotbal, dorinta de a juca si s-au declarat motivati nu de premii, ci de oportunitatea de a concura impotriva rivalelor din cartier. Concurenta sau nu, echipele si-au imprumutat una alteia manusi de portar si si-au urat succes.
Cupa Intercartiere continua in acest weekend!
www.BogdanSocol.ro este partener media al Cupei Intercartiere Falemi Nana
Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: