TIMPUL BUN DINTR-O ZI CU MULT SOARE

2 minutes, 15 seconds
Au visat sa castige Cupa Intercartiere Falemi Nana si nu au fost departe de transformarea acestui vis in realitate. Au ajuns pana in finala, unde au pierdut in fata celor de la Brazil Bucurestii Noi, dar povestea lor merge mai departe. La fel ca si cea a Rapidului, echipa lor de suflet. Aceasta este, pe scurt, istoria celor de la FC Good Time, ocupanta locului secund la prima editie a Cupei Intercartiere.

Insa fotbalul este frumos tocmai din acest motiv, ca iti ofera curand sansa revansei. Iar Good Time promite ca nu isi va dezamagi deloc fanii nici la a doua editie a competitiei organizate de Nana Falemi, fostul jucator al Stelei si al Petrolului. Toti membrii echipei sunt rapidisti convinsi si spun raspicat ca idolii lor sunt marii jucatori ai Giulestiului. Desi declara ca ar paria in Europa pe Real Madrid, cei de la FC Good Time se compara ca stil de joc cu cel al lui Liverpool. Cristiano Ronaldo al lor este Adrian Tudor, omul responsabil si pentru numele team-ului. „El a ales numele echipei noastre intr-o zi in care soarele batea foarte tare si nu s-a putut concentra la unul mai bun! Asa s-a nascut GOOD TIME!”
FC Good Time, adica: Romeo Paraschiv, Adrian Tudor, Catalin Roman, Catalin Dan Mic, Gheorghe Zamfir, Andrei Militaru, Constantin Moraru, Andrei Raducanu, Bogdan Constantin, Eugen Chirita, Razvan Costache.
Mucaliti precum Necula Raducanu, fostul portar legendar al Rapidului, cei de la Good Time chiar demonstreaza ca impreuna au parte de un timp placut, doar joaca fotbal din placere. Care a fost secretul echipei la Cupa Intercartiere? „Este foarte echilibrata, fiecare avand rolul sau pe teren. Cel mai lenes este Catalin Roman, iar cel care alearga cel mai mult este Adrian Tudor.” In plus, calitatile promovate de Good Time in vara ii recomanda si pentru editia din aceasta toamna a Cupei Intercartiere Falemi Nana: campioni, competitivi, fair-play, ambitiosi, valorosi. Ca niste rapidisti autentici, cei de la Good Time si-ar fi dorit sa-l aiba antrenor pe unul de-al lor, Marius Sumudica, desi spun ca nu asculta nicio voce de pe marginea terenului. Pentru medalia de argint obtinuta la prima editie a competitiei, ei au primit 1500 de euro din partea organizatorilor. Ce au facut cu ei, e greu de spus … Inaintea inceperii concursului, anuntau ca banii vor fi donati de capitan celorlalti jucatori, dar si ca ar da orice pentru a vedea pe viu El Clasico, Barcelona – Real Madrid. Insa pana sa ajunga pe Camp Nou sau pe Santiago Bernabeu, nu ar fi exclus ca banii sa fi fost cheltuiti intr-un club, mai ales ca baietii s-au si declarat adeptii stilului lui Gabi Tamas …

BogdanSocol.ro este partener media al Cupei Intercartiere Falemi Nana

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: