NON C’E DUE SENZA TRE… ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU SERIA A TREIA A CURSULUI ONLINE DE JURNALISM SPORTIV

1 minutes, 45 seconds
Am încheiat recent prima serie a cursului online de jurnalism sportiv și iată câteva dintre mesajele primite din partea cursanților.

Acestea, alături de alte solicitări primite ulterior, m-au încurajat să deschid și o a treia serie a cursului de jurnalism sportiv, pentru care am conceput un proces personalizat de educație, creat să vină în beneficiul fiecărui cursant: când stabilim programul de curs, întrebăm pe fiecare în parte ce vrea să afle, asupra căror aspecte să ne concentrăm mai mult și să insistăm în procesul de predare.
Cursurile vor fi aplicate nevoilor fiecărui participant, care poate să aibă cunoștințe mai solide și să caute doar o perfecționare sau care este la primii pași în acest domeniu și vrea să învețe ABC-ul meseriei.

Cursul va atinge toate ramurile jurnalismului sportiv, alături de specialiști ai fiecărei nișe, așa că veți învăța despre:

  • știrile de televiziune
  • știrile de radio
  • tehnica interviului
  • comentariul TV
  • comentariul radio
  • crearea unui blog de sport
  • crearea unui podcast/canal propriu de YouTube

Dacă îți dorești să urmezi o carieră în presa sportivă și să fii „antrenat” de un om care a excelat în a face o meserie din pasiunea sa, aștept să îmi scrii pe adresa de e-mail: socol.bogdan@gmail.comÎnscrierile se fac până pe data de septembrie. Cursul, care va dura aproximativ doua luni, este accesibil tuturor, la un preț de 200 de euro, care poate fi achitat si in doua rate, cate una in fiecare lună. Dacă după primele două ședințe, ești nemulțumit sau consideri că acest curs nu satisface nevoile tale sau nu se ridică la așteptările tale, vei primi toți banii înapoi.

În plus, fiecare absolvent al cursului va primi asistență gratuită din partea mea ori de câte ori va avea nevoie ulterior și va primi recomandări pentru angajare în domeniu.

Spectacolul îl facem împreună!

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: