ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU EDIȚIA A DOUA A CURSULUI DE JURNALISM SPORTIV

2 minutes, 39 seconds
Săptămâna aceasta, am încheiat una dintre cele mai frumoase și mai inedite experiențe din activitatea mea, aceea de profesor. Au fost patru luni în care am avut și eu foarte multe de învățat de la studenții mei din anul I de master de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, iar mesajele primite din partea lor m-au făcut să regret deja că s-a terminat semestrul.  Dar, în același timp, mi-au dat de înțeles că am făcut o treabă bună și m-au încurajat să deschid și ediția a doua a cursului online de jurnalism sportiv.

„Vă mulțumesc pentru răbdare și pentru că ați reușit să ne faceți și pe cei mai puțin știutori în acest domeniu să ne creăm o imagine mai clară asupra a ceea ce înseamnă jurnalism sportiv.” – Ingrid
„Mulțumesc pentru tot ce am învățat semestrul acesta.” – Denisa
„Mulțumesc pentru implicare și pentru timpul pe care ni-l acorzi mereu.” – Sabina
„Datorită ție am descoperit frumusețea jurnalismului sportiv. Se vede cât de multă pasiune, îmbinată cu profesionalism, pui în ceea ce faci. Mă bucur că am avut ocazia să învăț foarte multe lucruri interesante și utile de la tine!” – Gabriela
Acestea au fost mesajele primite la capatul cursului de la FJSC, care m-au facut să continuu proiectul cursului online de jurnalism sportiv. Astfel, am conceput un proces personalizat de educație care să vină în beneficiul fiecărui cursant: când stabilim programul de curs, întrebăm pe fiecare în parte ce vrea să afle, asupra căror aspecte să ne concentrăm mai mult și să insistăm în procesul de predare.
Cursurile vor fi aplicate nevoilor fiecărui participant, care poate să aibă cunoștințe mai solide și să caute doar o perfecționare sau care este la primii pași în acest domeniu și vrea să învețe ABC-ul meseriei.

Cursul va atinge toate ramurile jurnalismului sportiv, alături de specialiști ai fiecărei nișe, așa că veți învăța despre:

  • știrile de televiziune
  • știrile de radio
  • tehnica interviului
  • comentariul TV
  • comentariul radio
  • crearea unui blog de sport
  • crearea unui podcast/canal propriu de YouTube

Dacă îți dorești să urmezi o carieră în presa sportivă și să fii „antrenat” de un om care a excelat în a face o meserie din pasiunea sa, aștept să îmi scrii pe adresa de e-mail: socol.bogdan@gmail.com. Înscrierile se fac până pe data de 26 iunie. Cursul, care va dura aproximativ doua luni, este accesibil tuturor, la un preț de 200 de euro, care poate fi achitat si in doua rate, cate una in fiecare lună. Dacă după primele două ședințe, ești nemulțumit sau consideri că acest curs nu satisface nevoile tale sau nu se ridică la așteptările tale, vei primi toți banii înapoi.

În plus, fiecare absolvent al cursului va primi asistență gratuită din partea mea ori de câte ori va avea nevoie ulterior și va primi recomandări pentru angajare în domeniu.

Spectacolul îl facem împreună!

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: