CUM DESCHID NOUL SEZON DIN SERIE A …

1 minutes, 3 seconds

In urma cu un sfert de secol, Parma si Juventus isi disputau toate trofeele posibile intr-un sezon: lo scudetto, Cupa Italiei si Cupa UEFA, in perioada in care Il Calcio domina lumea fotbalului.

In plin apogeu la jumatatea anilor ’90, parmegianii si bianconerii si-au savurat rivalitatea la varf inainte de a ajunge in intuneric din cauza unui management defectuos in noul mileniu. Daca Juve si-a revenit rapid dupa un an in purgatoriul din Serie B, Parma a fost la un pas de extinctie, dupa ce a ajuns in infernul ligii a patra. Insa, dragostea neconditionata a fanilor emilieni si pasiunea imensa pentru culorile gialloblu au mentinut clubul in viata, l-au resuscitat si apoi l-au propulsat spre elita, acolo unde ii si este locul. Cumva, istoria zbuciumata a Parmei poate fi povestea oricarui om care se ridica de la pamant dupa fiecare prabusire. Iar acum, Parma are onoarea de a deschide noul sezon din Serie A impotriva campioanei din ultimii opt ani, Juventus, in ceea ce era candva un clasic din Il Calcio. Dar cu o asemenea atmosfera, sunt toate sansele ca zapezile de altadata sa se intoarca. Sunt Bogdan Socol si va invit sa ramaneti alaturi de Digi Sport 3 pentru primul meci al stagiunii in Serie A, Parma – Juve.

Facebook Comments

There are 2 comments .

  1. Se pare ca vestile bune nu circula tot timpul repede, pentru ca eu abia cand am dat pe Leipzig – Eintracht am avut o mare surpriza de am crezut ca nu mai aud bine. :)) Bine ai revenit, Bogdane, e o placere sa urmaresc meciurile de tine. Vei comenta si meciurile din Liga 1?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: