BOGDANSOCOL.RO SI BEERY TE PREMIAZA CU BERE LA FINALA UCL

1 minutes, 4 seconds

Finala Champions League de pe 1 iunie reprezinta un prilej de sarbatoare nu doar pentru fanii lui Liverpool si ai lui Tottenham, ci si pentru toti iubitorii fotbalului si ai berii. Si asta pentru ca la sfarsitul meciului de la Madrid, ar mai putea jubila, in afara invingatorilor, si un alt suporter, indiferent de simpatiile lui, care va fi premiat cu un pachet-surpriza cu opt sticle de bere speciala. Cutia „magica” este oferita de Beery.ro, iar pentru a intra in concurs, trebuie sa urmezi doar cativa pasi simpli.

Despre continutul special al pachetului cu bere pe care il poate castiga oricine dintre voi, am scris aici.

Asadar, tot ceea ce ai de facut este sa te abonezi la newsletter-ul blogului BogdanSocol.ro (daca nu esti deja abonat), sa comentezi pe site, fie cu contul de Facebook sau cu adresa de e-mail, macar la unul dintre articolele care vor fi publicate de acum, inclusiv acesta, pana pe 1 iunie, inclusiv, si sa dai like si share paginii de Facebook a Beery.ro.

Toti cei care indeplinesc aceste cerinte, vor fi automat inscrisi in concurs, iar castigatorul va fi decis in urma unei trageri la sorti, efectuata cu ajutorul Random.org si transmisa Live pe pagina de Facebook Bogdan Socol Oficial, pe data de 3 iunie.

Multa bafta tuturor!

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: