Ce se va întâmpla cu Ronaldo?

2 minutes, 12 seconds

Juventus a fost eliminată pe undeva surprinzător din Champions League. Părea că o să fie o dublă facilă cu puștii din Amsterdam. Mai ales că Juve a eliminat Ateltico în urma unei duble incredibile. Ronaldo era în formă, iar defensiva nu părea să scârțâie.

Primul semnal de alarmă a venit în tur. Doar 1-1 la Amsterdam, dar toată lumea credea că Juventus o să rezolve totul în retur și o să joace în semi-finale cu City, că și acolo a fost surprinzător cum Guardiola nu prinde nici anul acesta semi-finala de Champions. Probabil că are nevoie de o întoarcere la Barcelona pentru a mai triumfa în această competiție. 

Eu vin cu o altă ipoteză. Poate că Ronaldo a greșit campionatul și echipa. Eu cred că e mult mai oportună o revenire la United. Manchester United înseamnă acasă pentru Ronaldo, e locul în care a devenit bărbat și s-a maturizat nu doar ca om, și ca fotbalist.

Plus că asta ar fi întradevăr o lovitură și pentru United. Nu aducerea unui jucător precum Sanchez care primește o căruță de bani, dar stă mai tot sezonul accidentat. Plus că l-ar ajuta mult și pe Ole care nu mai reușește să gestioneze situația după ce i-a fost oferit un contract de principal.

Pogba e aproape de plecare, dar poate că venirea lui CR7 l-ar face să se răzgândească și să rămână în Anglia la United. N-ar fi rău să vedem cum casele de pariuri adaugă o asemenea opțiune. Revine Ronaldo la United? 😀

Că tot vorbeam de pariuri, să nu uit. Datorită codului Unibet, veți primii mai multe bonusuri de bun venit. Eu zic că nu e chiar de neglijat treaba asta. Acum stau și mă gândesc cum ar fi ca Ajax să o elimine și pe Spurs și să câștige Champions League. Știu că sună incredibil, dar am văzut cu toții că fotbalul a devenit atât de imprevizibil încât e foarte greu să-ți dai seama ce echipă este favorită. Acum mai mult ca niciodată putem spune că nu mai există echipe mici.

Nu mai este mult până la prima partidă dintre Spurs și Ajax, dar lumina reflectoarelor o să fie ”furată„ de duelul dintre Liverpool și Barcelona. Eu unul văd o finală de vis Ajax – Barcelona și pe Messi ridicând trofeul la finalul partidei. Acesta este fără doar și poate anul lui Leo Messi, mai ales după eliminarea lui Cristiano din Champions League.

 

 

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: