PONTUL ZILEI 9 MARTIE

59 seconds

AS Roma isi poate consolida pozitia a treia in Serie A in cazul unui succes diseara in fata lui Torino in uvertura etapei a 28-a. Squadra lui Eusebio Di Francesco a produs socul rundei precedente, cand s-a impus categoric cu 4-2 pe terenul liderului Napoli in Il Derby del Sole.

Acum, giallorossi primesc pe Olimpico vizita lui Torino, care a pierdut in ultimele doua meciuri din campionat, cu codasa Verona in deplasare si derby-ul cu Juventus de acasa. Roma nu se va putea baza pe golgeterul Edin Dzeko si pe fundasul Federico Fazio, ambii suspendati, in timp ce Gregoire Defrel este accidentat.

In tabara adversa, va lipsi argentinianul Nicolas Burdisso, fostul jucator al romanilor fiind suspendat. Desi Torino a castigat ultimul meci in Capitala, 2-1 in Cupa Italiei in decembrie, totusi este greu de crezut ca istoria se va repeta si acum.

Mai ales ca Roma s-a impus in partida tur cu 1-0 si are trei succese conscutive in fata torinezilor. De aceea, mizez pe un nou triumf al echipei lui Di Francesco.

AS Roma – Torino 1

Sanse de reusita: 4/5.

Status: Castigator.

Ponturile si biletele mele la pariurile sportive le gasiti zilnic pe Pariuri1x2.ro!

 

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: