FOTBALUL S-A INTORS IN CARTIER

2 minutes, 30 seconds

Editia a doua a Cupei Intercartiere Falemi Nana inainteaza hotarat cu pasi grabiti spre punctul sau culminant, faza finala. Pana la batalia pentru potul cel mare, spectacolul a fost la el acasa pe toate terenurile unde fiecare din cele 200 de echipe inscrise si fiecare dintre cei aproape 2000 de jucatori participanti a incercat sa dea tot ce are mai bun pentru a ramane in competitia care ne reaminteste de placerea fotbalului din copilarie. 

Al treilea weekend a fost marcat de un succes răsunător și de momente de neuitat. Pe 14 octombrie, s-a jucat în Parcul Sebastian, iar a doua zi, actiunea s-a mutat la Facultatea de Drept, ajungându-se la un număr total de 80 de meciuri, unul mai intens decat celalalt, cu echipe dedicate, care ar fi dat orice să câștige. Acest spirit de competiție a fost încurajat și de faptul că în sectorul 5 au fost puse la bataie două premii speciale în valoare totală de 1400 de euro și multe alte premii din partea sponsorilor. Ca dovadă a pasiunii, nici măcar incidentele de pe teren nu i-au oprit pe jucători, care indiferent de accidentările suferite, au vrut să revină pe teren, la joc.

Prietenii competitiei au fost şi ei aproape si asa se face ca la Cupa Intercartiere s-ar fi putut face o echipa nationala a Romaniei capabila sa joace la aproape orice turneu final, tinand cont de numele prezente: Ciprian Marica, Iulian Miu, Marian Aliuţă, Ionel Dănciulescu, Vasile Maftei, Florentin Dumitru, Ovidiu Herea, Adrian Iencsi, Marius Baciu si Sorin Paraschiv, dar si un campion din box, Dorel Simion.

Până acum au fost 110 echipe care și-au folosit priceperea pe teren și care au luptat cum au știut mai bine pentru a se califica în finală. Jucatorii s-au bucurat la fiecare gol și s-au susținut unii pe ceilalți, dar nu în ultimul rând, au retrăit fotbalul autentic pe care îl jucau când erau copii.

Fiecare zi a fost specială și încărcată de emoție și fiecare echipă și-a lăsat amprenta asupra succesului Cupei Intercartiere.

Urmează al patrulea weekend în Parcul Tineretului și la Liceul Teoretic Grigore Moisil, unde sunt așteptate 57 de echipe, care sa produca alte partide gata să ne țină cu sufletul la gură.

„Sunt confruntări cu multă lume pe margine, în care se joacă pe miză, fără arbitru, şi cu multă încordare, dar curat … aceste meciuri deja generează multă tensiune în jur. În spiritul ăsta m-am format şi spiritul ăsta m-a ajutat sa evoluez cu succes, pe cele mai mari stadioane ale lumii. Şi spiritul ăsta îl transmit mai departe, prin Cupa Intercartiere. La a doua ediţie, mi-am propus să aduc la fel de multă pasiune, bucurie, mai multe surprize frumoase, mai multe celebrităţi din sport, în comunitate, la Cupa Intercartiere, această sărbătoare a fotbalului“, a declarat Nana Falemi, inițiatorul acestui proiect extrem de ambitios.

www.BogdanSocol.ro este partener media al Cupei Intercartiere Falemi Nana

Facebook Comments

There are 0 comments .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: